Nezařazené

Řešení pro dokonalou čistotu

Kolikrát se můžeme snažit sebevíc a stále se nám nedaří dosáhnout opticky čisté a jiskřivé vody v našem bazénu. Je to způsobeno tím, že klasický filtr nedokáže na sto procent zachytit mikroskopické nečistoty, které způsobují zakalení vody. S tímto problémem si snadno poradí jeden produkt, který je přímo pro tuto záležitost vyroben.
o Praktický vločkovač do bazénu vás zbaví mikročástic tím, že je spojí do větších celků a ty pak bazénová filtrace snadno zachytí.
o Jedná se o tekutý přípravek, který funguje skutečně bleskovou rychlostí, na jehož výkon nemá teplota vody žádný vliv.
modrá vážka.jpg
Je poté možné odstranit vzniklé vločky pomočí bazénového vysavače. Pro dokonalý efekt se doporučuje kombinace vločkovače s kartuší pro odstranění zákalu. Tento přípravek se aplikuje pouze při zapnuté filtraci nebo jiného zařízení, které pohání vodu.
– Samotné dávkování závisí na stupni znečištění.
– Většinou se doporučuje padesát až sto padesát mililitrů na deset tisíc litrů bazénové vody.
Před použitím tohoto přípravku se ale doporučuje rozhodně změřit hodnotu pH, která by se měla pohybovat v intervalu 6,8 až 7,2. Jestliže by byly hodnoty od této tolerance příliš odlišné, pak by mohl být výsledek neuspokojivý a aplikace tudíž zcela zbytečná.
holčička ve vodě.jpg

Účinná prevence

Aplikace je velice jednoduchá. Stačí potřebné množství naředit ve vhodné plastové nádobě, zapnout filtraci a nalít rovnoměrně vzniklý roztok po celé hladině bazénu. Jestliže je vaše koupaliště znečistěné ve větším rozsahu, není problém dávky zvýšit. Odborníci doporučují využívat tento přípravek i jako prevenci. Do vody se dostávají neustále organické látky, které v prvopočátku nejsou viditelné. Později ale mohou způsobovat růst nežádoucí řasy, která může i ohrožovat naše zdraví.
o Některé problémy s kvalitou vody lze tedy vyřešit ještě před tím, nežli nastanou.

Podobné příspěvky