Firmy

Výlety s dětmi pronajatým autem je mohou bavit víc, než dětský tábor

Záleží na vás, jaký program jim nabídnete

Dětské tábory jsou pro jejich účastníky buď velmi poutavé a úžasné, anebo naopak nesmírně nudné a stresující. Vše záleží na tom, jaký je dětem nabízen program, a jací jsou tam vedoucí a instruktoři. S tábory je to tedy stejné, jako se všemi lidskými aktivitami, některý tábor lze dětem doporučit a jinému je lépe se raději vyhnout obloukem.

zřícenina hradu Trosky

Chcete-li dětským táborům konkurovat ii tím, že vašim ratolestem nabídnete poutavý program, který je bude skutečně bavit, musíte ze sebe vydolovat mnoho tvůrčího úsilí. Bude to ale stát za to, protože si ten tábor užijete s nimi.

Děti potřebují neustále nové podněty

Podstatné je nabídnout dětem tvůrčí zábavu, aby je bavila a byla nevšední i pro vás. Zkuste dětem nabídnout něco, co je rozveselí a hlavně překvapí.

jeleni v oboře

Zajeďte autem k hradním zříceninám s dalekými rozhledy – máte-li k dispozici pronajatý vůz z autopůjčovny v Praze levně Autopujcovna-urban.cz, můžete toho využít k návštěvám vybraných lokalit zřícenin hradů, odkud máte perfektní výhled. Jsou to například Trosky, Hazmburk, Kumburk, Kašperk a Krašov. Dětem by se mohl zamlouvat výstup vzhůru do kopců a pak i samotný daleký rozhled. Bude to ovšem chtít vzít s sebou fotoaparát a dalekohled.

Jeďte s dětmi na houby – taková houbová smaženice nebo řízky z bedly, to je skutečná pochoutka. Což takhle to vzít s pronajatým autem na lesní pěšinu a vyrazit do terénu, pokud rostou? Nemusíte mít plný koš, stačí jen malé množství, abyste si zpestřili jídelníček a hlavně si užili pobyt v lese, aniž by vaše ratolesti civěly do mobilu a sledovaly dění na sociálních sítích.

Lánská obora – zoologických zahrad je u nás mnoho a dětem je můžete samozřejmě nabídnout, ale mohli byste trochu pozměnit plán a zajet třeba do Lánské obory do křivoklátských lesů, kde můžete spatřit při troše štěstí muflony, jeleny, daňky, siky japonské, ale i divoká prasátka.

Podobné příspěvky