Finance

Konečně máme byt

Pamatuji si ještě na ty časy, když jsem bydlela se sestrou u rodičů. A s celou rodinou jsme si vždycky náramně všichni rozuměli a taky jsme velmi často jezdili na dovolené. Opravdu mě to bavilo a já vzpomínám na tyto časy opravdu moc ráda, protože v dnešní době tomu tak není. Jsem s přítelem, kterého moc miluji a taky máme dva psy. Jenomže finančně na tom nejsme vůbec dobře. Žijeme v podnájmu, kde máme pouze jenom jednu místnost a kuchyň. Takže si jistě dokážete představit, jak to doma máme opravdu malé. Je to navíc taky velmi nepraktické.

S hypotékou k vlastnímu domu.

Vemte si, kdy si třeba pozveme každý jednoho kamaráda. Jsme ve čtyřech plus dva psy a mačkáme se v jedné malé místnosti. Navíc mi taky nepřijde vhodné, že když někdo přijde k nám do místnosti, tak tam jde a ihned jde vidět naše postel. Přijde mi to takové neosobní a mně osobně to vadí. A tak jsme si s přítelem řekli, že si vezme hypotéku a koupíme si vlastní byt, kde budou alespoň tři místnosti. S přítelem jsme se domluvili, že zkusíme nebankovní hypotéku. Třeba to bude přesně pro nás.

Můj sen je velký dům.

Protože jsme zjistili, že nebankovní hypotéky jsou výhodné v tom, že se jednoduše získají a nemusejí být tak složité, jako na papírování. Nebankovní hypotéky jsou levné a můžete si také domluvit velmi nízké splátky. My jsme si s přítelem řekli, že si nedáme úplně nejnižší splátky u nebankovní hypotéky, abychom to moc dlouho nespláceli. Dali jsme si takovou zlatou střední cestu, což si myslím, že asi nejlepší volba. Když nám schválili nebankovní hypotéku, byli jsme šťastní a v sedmém nebi. Nyní už konečně máme vysněný a větší byt, se třemi místnostmi, kde moc rádi vítáme návštěvy. A pokud i vy toužíte po vlastním bydlení, tak se nebojte zažádat o hypotéku. Můžete taky zkusit skvělou nebankovní hypotéku, která je velmi často využívána pro své výhody.

Podobné příspěvky