Nákupy

Na co se kouknout na Netflixu?

style=“text-align:justify; margin-right:0cm; margin-left:0cm“>Ratched

Mildred Ratchedová. Možná, že vám je toto jméno povědomé. Jedná se o přísnou vrchní sestru z filmu Miloše Formana Přelet nad kukaččím hnízdem. Protože se jednalo o velmi zajímavou postavu, rozhodl se Netflix natočit seriál, který ukazuje život Ratchedové před událostmi ve filmu. Seriál je mrazivý, děsivý a emočně velmi náročný. Uvidíte tu surové scény, včetně toho, jak probíhaly léčebné metody mentálně nemocných pacientů v 20. století. Seriál se má dočkat i druhé série, nicméně na oznámení, kdy vyjde, fanoušci stále čekají.

televize

Srdcerváči

Pokud patříte mezi mladší ročníky, kdy navštěvujete střední školu a prožíváte první lásky, tento seriál vám bude určitě velmi blízký. Ale i dospělí se v něm nostalgicky mohou vrátit do let, kdy řešili starosti dospívajícího života. Seriál vznik na náměty několika dílné komiksové série. Vypráví příběh dvou chlapců, navštěvujících stejnou střední školu. Charlie se otevřeně přiznal ke své homosexualitě a kvůli tomu musí snášet nepříjemné chování dalších studentů. Všechno se zlepší, když pozná Nicka, sympatického a oblíbeného sportovce, který mu převrátí život vzhůru nohama.

Proč? 13x proto

Jeden z nejkontroverznějších teen seriálů z dílny Netflix. Seriál se dočkal již čtyř sérií a považuje se za ukončený. Neměli by se na něj rozhodně dívat lidé se slabšími povahami. Seriál, který vznikl podle knižní předlohy, ukazuje ty nejtemnější stránky dospívání a jak jeden čin dokáže ovlivnit životy desítek dalších. Ústřední postavou je Hannah Baker, která spáchala sebevraždu. Aby osvětlila proč, nahrála svůj příběh na několik kazet, které kolují mezi spolužáky. Některé scény se nesledují snadno. Například scéna smrti Hannah musela být dodatečně ze seriálu odstraněna, protože způsobovala divákům trauma.

netflix

Nezapomeňte, že dlouhodobým sledováním televize či jiných elektronických přístrojů si můžete poškodit zrak, zvláště, pokud sledujete seriály a filmy na notebooku či počítači, kdy obvykle nemáte takový rozestup od monitoru, jako od televize. Použijte při sledování brýle na počítač s ochranou proti modrému světlu.

Podobné příspěvky